Asigura-te ca respecti un regim alimentar sanatos!

Un regim alimentar corect reprezinta o componenta cheie pentru cele mai bune rezultate sportive. Cerintele dietetice depind insa de mai multe aspecte: tipul de sport pe care il practici, obiectivele sportive, mediul si aspectele practice. Sportivii folosesc o serie de strategii dietetice pentru a-si imbunatati performanta, prin cresterea rezervelor de glicogen (energiei metabolice).

 

Urmareste sa-ti mentii niveluri adecvate de hidratare si sa reduci pierderile de lichide din timpul exercitiilor fizice la cel mult 2% din greutatea corporala. Alimenteaza-te cu suplimentele nutritive, preferate ale sportivilor, care influenteaza in mod real si pozitiv performantele sportive, avand efect ergogenic.

 

In plus, nu uita regula de aur a antrenamentelor de anduranta: Asculta-ti corpul, nu incerca nimic nou in ziua cursei si testeaza-ti gradul de hidratare din corp. Acesta din urma este influentat de factori chimici interni cum ar fi cantitatea de sodiu si potasiu. Sodiu trage apa din celula si potasiu o trage in celula. Si noi avem nevoie de amandoua.

 

ALTE ARTICOLE

vezi toate evenimentele
2

Meat Snack-ul care te reincarca cu
energie de lunga durata

ANPC     Info Cookie     Politica de confidentialitate     Termeni si conditii     Contact
© Copyright Caroli Foods Group 2017. Toate drepturile rezervate.