DIETA ECHILIBRATA = IMUNITATE

Stim cu totii ca o alimentatie corecta si echilibrata este importanta pentru un stil de viata sanatos si un sistem imunitar puternic. O alimentatie corecta iti va imbunatati performantele sportive, iti va creste masa musculara, timpul de reactie, forta si rezistenta si iti va grabi recuperarea.

 

Tipul si durata exercitiilor pe care vrei sa le realizezi sunt importante pentru un plan nutritiv corect. Intr-un antrenament de anduranta exista un risc mai mare de epuizare a rezervelor de glicogen, ceea ce duce la aparitia hipoglicemiei si a oboselii. Gustarile pre-antrenament sunt ideale pentru a atinge nivelul maxim de performanta, iar o bautura pe baza de carbohidrati din ora in ora te va ajuta in timpul antrenamentelor de lunga distanta.

 

Ce si cand mananci poate aduce o mare diferenta performantei si recuperarii. Alimentatia bine echilibrata este importanta pentru recuperarea rezistentei psihice si fizice, pentru prevenirea accidentelor si pentru cresterea energiei. Atat compozitia meselor, cat si calendarul acestora trebuie sa fie individualizate pentru fiecare persoana pe baza sexului, varstei, tipului corpului si intensitatii, duratei si frecventei activitatii.

 

ALTE ARTICOLE

vezi toate evenimentele
2

Meat Snack-ul care te reincarca cu
energie de lunga durata

ANPC     Info Cookie     Politica de confidentialitate     Termeni si conditii     Contact
© Copyright Caroli Foods Group 2017. Toate drepturile rezervate.