Conferinta Progresiv

Conferinta Progresiv

Campofrio Active Snack a adus energie si experiente extraordinare la Conferinta Progresiv


Intre 14-16 martie 2018, Campofrio Active Snack a participat la Conferinta Progresiv, cel mai mare si mai important eveniment de business din piata romaneasca de retail & FMCG. Conferinta s-a desfasurat la Hotel International Sinaia sub sloganul “Beyond Borders” si prilejuit un dialog intens intre profesionisti de top din domeniu, pe teme legate de inovatie, depasirea limitelor si brand storytelling. 


Iar acolo unde se vorbeste despre inovatie, trenduri si comunitate de brand este locul perfect pentru Campofrio Active Snack. Pe langa participarea la sesiuni, workshop-uri si prezentari, snack-ul din carne preferat al romanilor a venit la conferinta incarcat cu experiente extraordinare.


Astfel, participantii s-au reincarcat cu energie savurand noul Campofrio Active Snack si cei mai curajosi dintre ei au acceptat provocarea “teleportarii" in lumea virtuala, prin intermediul ochelarilor VR. Cu senzatii tari si multa adrenalina, Campofrio Active Snack i-a purtat pe cei prezenti in adancul oceanului, deasupra zgarie-norilor sau pe stancile abrupte ale muntilor. A fost felul sau de a spune ca noul snack din carne poate fi savurat oriunde, iar efectul e unul senzational: gust unic si o portie smart de energie care dureaza mult timp.

 

Galerie Foto

ALTE EVENIMENTE

S24H Timisoara

26-09-2018

Festivalul Untold

11-12-2017
vezi toate evenimentele
2

rezerva ta gustoasa de energie
care iti reincarca pofta de distractie
la untold